Nieuws & actiesU bent de trotse eigenaar van een pup. Natuurlijk wilt u ook dat uw pup gezond opgroeit.

Om u daarbij te helpen bieden wij u een geheel gratis puppy groeibegeleidingsprogramma aan, het puppy consult. Dit betekent dat wij u en uw pup begeleiden tijdens de belangrijkste periode in zijn leven, de groeiperiode. U kunt dit vergelijken met een consultatie bureau voor kinderen.

Nadat uw puppy op een leeftijd van 9 en 12 weken door de dierenarts gevaccineerd en gecontroleerd is, kunt u een afspraak maken met de assistente voor een puppyconsult. Voor medische problemen dient u een afspraak te maken bij een van de dierenartsen.

Het eerste jaar van een pup is een belangrijke periode qua groei en gedrag en wij geven u graag advies over hoe u uw hond hierbij het beste kan begeleiden. De assistente zal tijdens de puppyconsulten uw hond nakijken, vragen beantwoorden en adviezen geven over de verzorging en opvoeding van uw hond. Daarnaast is het een mooie manier om uw pup te laten wennen aan de dierenartsenpraktijk. De pup zal bijvoorbeeld wennen aan het staan op de behandeltafel/weegschaal maar ook met de aanrakingen die tijdens een onderzoek worden uitgevoerd bij de hond, zoals het kijken naar de oren, tanden en poten. Hierdoor zal uw hond, ook op latere leeftijd, met plezier met u meegaan naar de dierenarts!